Fritidsaktiviteter

Kunstgressbanen

Selvforsvar

Fra mandag 20. september starter vi et unikt aktivitetstilbud for barn og unge innen selvforsvarsorientert kampsport.  Dette vil skje i gymsalen på Mortensrud barneskole etter skoletid og tilbudet er gratis for elever ved Mortensrud skole og Lofsrud skole. For mer informasjon om hvem vi er, og våre treningskonsepter gå til vår Facebook side kalt «Infoside om selvforsvarstrening ved Mortensrud skole og Lofsrud skole».

Les hele brosjyren!

Sjakk

NSKU (www.nsku.no) er en av Oslos største sjakklubber for barn og ungdom. Den ble stiftet i 1994 og holder kurs for nybegynnere og de litt mer viderekommende.

Klemetsrud IL

Idretten er i full gang igjen hos Klemetsrud IL. Klemetsrud idrettslag har mange spennende aktiviteter nå som vi starter opp etter sommeren: fotball og futsal, håndball, bordtennis, allidrett/turn, basketball, badminton og e-sport. Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn.

Lyst til å lære selvforsvar?